گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

ایران؛ محور گفت‌وگوی نخست وزیر آلبانی با مقامات رژیم صهیونیستی

نخست وزیر کشور میزبان تروریست‌های منافق قرار است با مقامات رژیم موقت صهیونیستی پیرامون امنیت سایبری و ایران گفت‌وگو کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۶ - ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 23
کد خبر: ۱۵۵۸۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، نخست وزیر آلبانی، کشور میزبان تروریست‌های منافق قرار است امروز یکشنبه با مقامات رژیم موقت صهیونیستی پیرامون امنیت سایبری و ایران گفت‌وگو کند.

 

روزنامه «یدیعوت آحارانوت» در این باره نوشت، «ادی راما» نخست وزیر آلبانی قرار است روز یکشنبه وارد فلسطین اشغالی شود تا با مقامات اسرائیلی درباره امنیت سایبری و حملات سایبری ایران علیه کشورش گفت‌وگو کند.

 

نخست وزیر آلبانی و وزرای همراه او قرار است با «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی، «یائیر لاپید» نخست وزیراین رژیم دیدار کنند.

 

آلبانی اخیرا ایران را به حملات سایبری علیه خود منجر کرد. این کشور روابط خود را با ایران در ماه سپتامبر قطع کرد.

 

آلبانی میزبان حدود دو هزار عضو گروهک تروریستی منافقین است که پس از برچیده شدن اردوگاه‌‌هایشان در عراق، به آلبانی منتقل شده و در این کشور حضور دارند.

 

دولت آلبانی چهارشنبه ۱۶ شهریور ماه ایران را به حمله سایبری به زیرساخت‌های خود متهم کرد. تیرانا با اعلام قطع روابط سیاسی با ایران، به دیپلمات‌های ایرانی مهلت داد تا ظرف ۲۴ ساعت خاک این کشور را ترک کنند. وزارت امور خارجه ایران این اقدام دولت آلبانی را محکوم کرد.

 

معاون وزارت خارجه رژیم موقت صهیونیستی نیز در گفت‌وگو با وزیر خارجه آلبانی از این کشور بابت قطع روابط دیپلماتیک با ایران تشکر و قدردانی کرد.

 

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به این اقدام دولت آلبانی و با مردود شمردن ادعاهای بی‌اساس مطرح‌ شده از سوی این دولت علیه جمهوری اسلامی ایران، تصمیم این کشور به قطع روابط سیاسی با کشورمان بر اساس چنین ادعاهای بی پایه‌ای را اقدامی نسنجیده و فاقد دوراندیشی در روابط بین‌المللی خواند./ فارس

ارسال نظر